nedconcepts
 

Nedconcepts is sinds 2000 actief op internet met een groot aantal vergelijkings portals. Via deze portals lichten wij bezoekers in over de verschillende mogelijkheden op het gebied van breedband internet, digitale televisie en mobiele en vaste telefonie.

Naast onafhankelijke informatieverstrekking verzorgen wij ook de afhandeling van bestellingen die via onze portals of partners worden geplaatst, en leveren wij support aan de klanten van deze sites.

Nedconcepts werkt hiertoe nauw samen met de grootste partijen uit Nederland op het gebied van breedband internet, digitale televisie en mobiele en vaste telefonie.

 

 

Wie zijn wij en wat doen wij voor u?

Op onze vergelijkingswebsites kunt u internet abonnementen, providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken. Op de websites ADSLwinkel.nl, DigitaalTVkijken.nl, Mobielinternetbestellen.nl en Glasvezelinternetwinkel.nl vindt u altijd een actueel overzicht van de abonnementen voor ADSL, VDSL, kabel en glasvezel voor vast- en mobiel internet, telefonie en digitale televisie. Maar welk bedrijf zit er nou achter al die vergelijkingswebsites?

Nedconcepts

Nedconcepts is dé specialist op het gebied van online vergelijking van telecomabonnementen. Een groot team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar bij het maken van uw keuze en begeleid uw aanvraag totdat u goed bent opgeleverd.

Bekijk hier het filmpje over Nedconcepts en haar medewerkers!