nedconcepts
 

Digitale televisie is bezig met een grote opmars. Kabelaanbieders bieden naast het standaard analoge signaal vaak ook een digitale variant aan. Om deze te kunnen ontvangen moet de klant een digitale ontvanger en een smartcard aanschaffen. Heeft de klant deze onderdelen geinstalleerd, dan kan hij genieten van een betere beeldkwaliteit en een ruim zenderaanbod.

En de wereld van digitale televisie ontwikkelt zich steeds verder. Met HDTV kijken mensen in verbluffende, levensechte kwaliteit. Interactieve tv maakt het mogelijk om een programma te pauzeren of om vanuit de luie stoel films te huren. En ook de eerste technologie op gebied van 3DTV komt langzaam maar zeker op de markt.

Verschillende providers zijn actief op deze markt. Via de kabel zijn UPC en Ziggo de grote namen. Via de ether komt KPN Digitenne op. CanalDigitaal biedt digitale televisie via de satelliet en Tele2 en KPN bieden digitale televisie via een internetverbinding aan.

De manier waarop Nederland televisie beleeft verandert continu. En Nedconcepts maakt volledig deel uit van deze verandering...