nedconcepts
 

Enkele jaren geleden veranderden ADSL- en kabelinternet het Nederlandse internetgebruik. Steeds meer mensen kozen voor een permanente verbinding met het internet. Providers maakten daar gebruik van en kwamen met nieuwe acties om klanten aan te trekken.

Sinds die tijd is het internet doorontwikkeld. Was 20Mb/s vroeger een topsnelheid, tegenwoordig kan men met VDSL, kabelinternet en glasvezel veel hogere snelheden behalen. Bovendien zijn er veel aanvullende mogelijkheden. Van draadloos internet tot internetbeveiliging: de klant heeft het voor het zeggen. Ook zijn er mogelijkheden om internet te combineren met digitale televisie en vaste telefonie, de zogenaamde "alles-in-één"-pakketten.

De internetmarkt is dus nog steeds continu in verandering. Wat niet is veranderd, is de behoefte van veel Nederlanders om van provider te veranderen. Bijvoorbeeld voor sneller, stabieler of goedkoper internet. Deze mensen willen graag de beste keuze maken. Nedconcepts helpt hen daarbij.

Nedconcepts is via een aantal projecten zeer actief op deze markt, en is op dit moment één van de grootste spelers in deze breedbandmarkt.